Manon van Munnen

In 2007 is Manon afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, HBO opleiding Oefentherapie Cesar. Sinds juli 2007 is zij werkzaam als Oefentherapeute Cesar. Ze heeft gewerkt in een multidisciplinair team en op meerdere basisscholen heeft zij kinderen behandeld met een motorische achterstand. Daarnaast heeft ze ook veel ervaring van het behandelen van ouderen, volwassen en kinderen met pijnklachten, bewegingsbeperking, spanningklachten en houdingsafwijkingen. Het hart van Manon ligt het meeste bij het behandelen van kinderen, daarom heeft zij de verdiepingscursus bij kinderen gevolgd en is zij in juni 2010 afgestudeerd aan de post HBO opleiding Kinderoefentherapie. In 2011 heeft zij de verdieping baby- en peutercursus van 0 tot 4 jaar afgerond. Naast Kinderoefentherapeut is ze sinds januari 2013 ook Sensomotorische informatieverwerkingstherapeut, en sinds 2016 slaapoefentherapeut en poepproffesional.

 

Ze haalt het meest voldoening uit haar werk, als ze een kind blij en zelfverzekerd weg ziet gaan, omdat het iets kan wat hij/zij heel graag wilde leren.

Esther van de Sande

Sinds 2007 is Esther afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en heeft zij het Bachelor diploma of Health behaald. Daarmee is zij oefentherapeut cesar. Esther heeft ervaring met het behandelen van patienten met klachten aan het houding en bewegingsapparaat en in het bijzonder patienten met werkgerelateerde klachten en ouderen. Hierbij valt te denken aan Artose, Reumatische klachten, CANS klachten (RSI), rug, nek en schouder klachten maar ook spanningsklachten en psychosomatische klachten (stress, burn-out).

Sinds 2017 is Esther ook slaapoefentherapeut

Esther vindt het leuk om mensen bewuster te maken van hun houding en hen te leren omgaan met hun klachten en/of beperkingen. Om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven is het van belang dat je kijkt naar je mogelijkheden in plaats van je beperkingen. Hierdoor leer je om te gaan met je klachten. Dit maakt ons vak zo leuk.

 

Iris Mulder

 

Iris is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en heeft zij het Bachelor of Health diploma behaald. .

Tijdens de studie vond Iris het altijd al leuk om met kinderen te werken en heeft daarom ook elke kans gegrepen die met dit onderwerp te maken had, waaronder verschillende stages bij kinderoefentherapeuten en de minor kind en ontwikkeling motoriek. 
Direct na het behalen van haar diploma is zij gestart met de post HBO opleiding tot Kinderoefentherapeut en sportmassage. . Beide heeft ze in 2018 succesvol afgerond.

Sinds 27 oktober 2017 is zijn werkzaam in de praktijk..

Naast het werken met kinderen vindt Iris het ook ontzettend leuk om met volwassenen te werken. Het leukste hierbij vindt zij dat er samen gekeken gaat worden naar gezond beweeggedrag en de gedragsverandering die hier vervolgens bij aansluit, waardoor mensen zelf klachten kunnen voorkomen..

 

Nieuws

Nieuws

 COVID-19 Herstel zorg

Heeft u ernstige klachten ten gevolgen van een doormaakte Covid-19 infectie, zoals vermoeidheid, ademhalingsklachten, krachtsvermindering, conditievermindering of slaapproblemen, kunt u hiervoor ook bij ons terecht voor behandeling. Vergoeding kan, onder bepaalde voorwaarde, via de basis verzekering. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Sportmassage en (medical) taping

 U kunt bij ons ook terecht voor sport massage en medical taping. Deze behandelingen worden gegeven door Iris Mulder.

 

Zwangerschap gerelateerde klachten

U kunt bij ons ook terecht voor bekken-en rug kalchten gedurende de zwangerschap, of preventief advies hierin. Neem contact met ons op voor meer informatie

 

 

Ons adres:

Arnhemseweg 18

6711 HA ede

én

Kernhem Medisch Centrum

Stakenberg 87b-2

6718 DG Ede

 

0318-300603

 

 

 

Nieuwe website

Welkom op onze geheel vernieuwde website! Op deze site hopen we u nog beter te kunnen informeren over onze werkwijze en onze verschillende expertises.