Contactgegevens

Praktijk voor gezond bewegen, Kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar

Arnhemseweg 18

6711 HA Ede

 

 

Kernhem Medisch Centrum

Stakenberg 87b-2

6718 DG Ede

 

ALGEMEEN TELEFOONNUMMER: 0318-300603

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.praktijkvoorgezondbewegen.nl

www.kernhemmedischcentrum.nl 

 

Openingstijden

De openingstijden van Praktijk voor gezond bewegen zijn:

Onze locatie aan de Arnhemseweg is geopend: 

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:00 - 18:00        
Zaterdag Gesloten
Zondag     Gesloten


Onze locatie aan de Stakenberg  is geopend: 

Maandag 12:30 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

 

In overleg is behandeling in de avonduren mogelijk.

 

Telefonisch kunt u onze praktijk ook buiten werk tijden bereiken.

 

Telefonische bereikbaarheid

Wij bereikbaar op alle dagen op telefoonnummer 0318-300603.

Het kan zijn dat uw telefoontje tijdens de openingsuren van de praktijk beantwoord wordt door de voicemail, wanneer wij bezig zijn met het behandelen van patiënten. Spreekt u dan alstublieft uw naam, uw telefoonnummer en een eventuele boodschap in. U wordt dan meestal nog dezelfde dag teruggebeld. Buiten de genoemde uren wordt uw telefoontje altijd beantwoord door de voicemail. U kunt dus ook gewoon ‘s avonds en in het weekend uw afspraak afzeggen, indien nodig.

 

Afspraken verzetten of afzeggen

Afspraken welke niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden aan u in rekening gebracht. De voicemail staat altijd aan om uw afzegging op in te spreken.

Als u niet afzegt, of afzegt minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd, dan mag de oefentherapeut het verzuimtarief in rekening brengen. Het verzuimtarief is 75% van het behandeltarief en moet door u zelf betaald worden. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet. Het verzuimtarief is bedoeld als tegemoetkoming voor de door u besproken tijd.

 

Duur behandeling

Een behandeling oefentherapie Cesar duurt 30 minuten.

 

Vergoeding

Onze behandeling kinderoefentherapie worden door bijna alle zorgverzekeraars volledig vergoed indien er spraken is van motorische achterstand.

Behandeling voor iedereen boven de 18 jaar worden vergoed conform de polisvoorwaarde van u aanvullende zorgverzekering.

 

Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering. U dient bij de eerste behandeling uw verzekeringspasje en legitimatiebewijs mee te nemen. Controleer thuis in uw polisvoorwaarden het aantal behandelingen oefentherapie Cesar, dat per jaar wordt vergoed. Geeft u wijzigingen in uw verzekering of in uw verzekeringspakket altijd direct aan ons door!

Wanneer wij niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren of wanneer u over het aantal te vergoeden behandelingen heen bent, dan krijgt  u van ons een particuliere nota. Het is uw verantwoordelijkheid om het aantal vergoede behandelingen aan ons door te geven. Wij kunnen dit niet voor u bijhouden.

 

De betalingsvoorwaarden

U heeft 14 dagen de tijd om een nota te voldoen. Hebben wij binnen deze termijn geen betaling ontvangen, dan krijgt u een herinnering. Aan deze herinnering zijn kosten verbonden. Voor de eerste herinnering is dit € 2,50, voor de tweede € 4,50 en voor de derde en tevens laatste herinnering is dit € 6,50.

 

 Wet Bescherming Persoonsgegevens en Wet Geneeskundige Behandel Overeenkomst

Onze praktijk houdt zich aan hetgeen is gesteld in de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens) en de WGBO (Wet Geneeskundige Behandel Overeenkomst). Uw bezoek, hulpvraag, de vorming van een dossier en communicatie/rapportage met derden worden behandeld conform de in deze wetgeving geformuleerde regels.

Volgens de WGBO zijn wij verplicht om een dossier over u bij te houden met gegevens over onderzoeken, medicijnen, opnames in ziekenhuis, operaties en uw gezondheid in het algemeen. U hebt recht op inzage in uw dossier. De oefentherapeut mag weigeren om u uw originele dossier mee naar huis te geven. U kunt op eigen kosten kopieën (laten) maken van (onderdelen van) uw dossier, zodat u het thuis rustig kunt bestuderen. U hebt namelijk recht op een afschrift van het dossier tegen een redelijke vergoeding.

 

Naast rechten hebben patiënten ook plichten: de patiënt moet de zorgverlener goed, eerlijk en volledig op de hoogte stellen van zijn problematiek. Met de juiste informatie kan de zorgverlener sneller en beter een diagnose stellen en kan hij beter zorg verlenen. De patiënt moet zo veel mogelijk met de zorgverlener meewerken en adviezen opvolgen.

 

Klachtenbehandeling

Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Als u ontevreden bent over bepaalde zaken, dan wilt u misschien met dat gevoel van onvrede of uw klacht iets doen. De praktijk is aangesloten bij de Landelijke Klachtencommissie Paramedici (KCP).

 

Verantwoordelijkheid voor uw eigendommen

Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor het zoekraken van uw eigendommen. Laat uw spullen daarom liever niet achter in de wachtkamer.

 Mocht u ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd bij één van ons terecht!

Nieuws

Nieuws

 

Arnhemseweg 18

6711 HA ede

én

Kernhem Medisch Centrum

Stakenberg 87b-2

6718 DG Ede

0318-300603

  

U bent welkom in onze praktijk. Alle behandelingen en intakes kunnen gewoon plaatsvinden in onze praktijkruimte. Daarnaast zijn behandelingen aan huis of via video bellen mogelijk. Indien gewenst kunt u dit bespreken met uw behandelaar. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM; 

COVID-19 Herstel zorg

Heeft u ernstige klachten ten gevolgen van een doormaakte Covid-19 infectie, zoals vermoeidheid, ademhalingsklachten, krachtsvermindering, conditievermindering of slaapproblemen, kunt u hiervoor ook bij ons terecht voor behandeling. Vergoeding kan, onder bepaalde voorwaarde, via de basis verzekering. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Chronische Pijn

Sinds november 2021 is onze praktijk aangesloten bij het netwerk chronische pijn. Het netwerk Chronische pijn bestaat uit Oefentherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van mensen met chronische pijn / aanhoudende klachten. Alle oefentherapeuten volgende een eenduidige behandelwijze, vastgelegd in het Chronische Pijn Protocol. Zodat u kunt rekenen op een zorg die voor u op maat gemaakt is en die zich richt op het werken naar een beteren kwaliteit van leven.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe website

Welkom op onze geheel vernieuwde website! Op deze site hopen we u nog beter te kunnen informeren over onze werkwijze en onze verschillende expertises.