Heeft u vaak last van pijn in spieren of gewrichten?

Met Oefentherapie Cesar helpen wij u deze pijn te verminderen of zelfs te voorkomen. We kijken hiervoor naar uw houding en uw manier van bewegen. Aan de hand van uw klachten geven wij u uitleg en oefeningen die de pijn zullen verminderen. Kleine veranderingen in uw houding en beweging kunnen een groot effect hebben op uw klachten.

Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode, gericht op het opheffen en voorkomen van klachten als gevolg van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte.

Deze oefentherapie heeft als uitgangspunt dat er voor iedereen een optimaal houding en bewegingspatroon is. Dit optimale patroon wordt door de oefentherapeut getraind via een gericht en persoonlijk motorisch leerproces.

Vaak ontstaan klachten aan het bewegingsapparaat doordat het lichaam uit balans is geraakt. Dit kan onder andere worden veroorzaakt door eenzijdige of zware belasting thuis of op het werk. Daarnaast kan het lichaam ook door een blessure, operatie of ziekte uit balans raken.

Klachten ontstaan door te veel stress zoals spanningshoofdpijn, nek-schouderklachten, maar ook burn out, overspannen zijn of depressieve klachten kunnen dmv oefentherapie behandeld worden. Speerpunt tijdens de behandeling is met name aandacht gericht oefenen. Het zwaartepunt ligt met name bij het leren voelen van je lichaam, minder in je hoofd maar meer in je lichaam leren voelen. 

Nieuws

Nieuws

 

3 september 2021: Vandaag bestaat onze praktijk precies 10 jaar! Hoera!

 

 

U bent welkom in onze praktijk. Alle behandelingen en intakes kunnen gewoon plaatsvinden in onze praktijkruimte. Daarnaast zijn behandelingen aan huis of via video bellen mogelijk. Indien gewenst kunt u dit bespreken met uw behandelaar. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM; 

COVID-19 Herstel zorg

Heeft u ernstige klachten ten gevolgen van een doormaakte Covid-19 infectie, zoals vermoeidheid, ademhalingsklachten, krachtsvermindering, conditievermindering of slaapproblemen, kunt u hiervoor ook bij ons terecht voor behandeling. Vergoeding kan, onder bepaalde voorwaarde, via de basis verzekering. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Sportmassage en (medical) taping

 U kunt bij ons ook terecht voor sport massage en medical taping. Deze behandelingen worden gegeven door Iris Mulder.

 

Zwangerschap gerelateerde klachten

U kunt bij ons ook terecht voor bekken-en rug kalchten gedurende de zwangerschap, of preventief advies hierin. Neem contact met ons op voor meer informatie

 

 

Ons adres:

Arnhemseweg 18

6711 HA ede

én

Kernhem Medisch Centrum

Stakenberg 87b-2

6718 DG Ede

 

0318-300603

 

 

 

Nieuwe website

Welkom op onze geheel vernieuwde website! Op deze site hopen we u nog beter te kunnen informeren over onze werkwijze en onze verschillende expertises.