Intake

Bij de eerste ontmoeting houden wij met u en uw kind een intakegesprek en laten wij uw kind enkele spelopdrachten doen. Hiermee kunnen wij meten hoe uw kind presteert in vergelijking tot leeftijdsgenootjes.

Oudergesprek:

Direct na het onderzoek praten we de uitkomsten en conclusies kort met u en uw kind door. Binnen een week maken wij het verslag met behandelplan dat wij uitgebreid met u bespreken tijdens het oudergesprek. Tijdens het oudergesprek kunt u uw vragen over het onderzoek, het behandelplan en kinderoefentherapie stellen. Uw kind is uiteraard welkom bij dit gesprek. Aan het eind van het gesprek kunnen we besluiten om tot behandeling over te gaan

Indicatie

  • Uw kind heeft een slappe houding en valt regelmatig/laat zich regelmatig vallen
  • Uw kind heeft moeite met gymmen
  • Uw kind heeft moeite met schrijven, rekenen, zwemmen, fietsen, etc.
  • Uw kind speelt niet graag buiten, speelt graag alleen of vindt het eng om te bewegen
  • Uw kind hangt op zijn tafel en kan het niet volhouden rechtop te zitten
  • Uw kind heeft overgewicht
  • Uw kind heeft door een trauma zijn arm/been gebroken

 

Behandeling

Uw kind krijgt bij ons een persoonlijke behandeling. Wij verwerken veel spel in onze behandeling, zodat uw kind plezier beleeft aan bewegen en tegelijkertijd nieuwe bewegingen leert. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van uw kind. Soms maken we met u, of de school, afspraken voor extra oefeningen en begeleiding.

Babytherapie

Het kan zijn dat uw baby al moeite heeft met bewegen of leren te bewegen. Voor uw baby kunnen wij ook een behandelplan opstellen. Deze behandeling kunnen wij dan bij u thuis doen. Wij hebben medewerkers die speciaal zijn opgeleid voor behandeling van baby's.

Nieuws

Nieuws

 COVID-19 Herstel zorg

Heeft u ernstige klachten ten gevolgen van een doormaakte Covid-19 infectie, zoals vermoeidheid, ademhalingsklachten, krachtsvermindering, conditievermindering of slaapproblemen, kunt u hiervoor ook bij ons terecht voor behandeling. Vergoeding kan, onder bepaalde voorwaarde, via de basis verzekering. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Sportmassage en (medical) taping

 U kunt bij ons ook terecht voor sport massage en medical taping. Deze behandelingen worden gegeven door Iris Mulder.

 

Zwangerschap gerelateerde klachten

U kunt bij ons ook terecht voor bekken-en rug kalchten gedurende de zwangerschap, of preventief advies hierin. Neem contact met ons op voor meer informatie

 

 

Ons adres:

Arnhemseweg 18

6711 HA ede

én

Kernhem Medisch Centrum

Stakenberg 87b-2

6718 DG Ede

 

0318-300603

 

 

 

Nieuwe website

Welkom op onze geheel vernieuwde website! Op deze site hopen we u nog beter te kunnen informeren over onze werkwijze en onze verschillende expertises.