Algemeen

Bewegingslessen voor 60+:

Deze groepslessen worden elke maandag gehouden van 9.30-10.30 in onze praktijk aan de Arnhemseweg. De eerste les is gratis. Daarna start de cyclus van 10 lessen voor 60,-. De lessen worden gegeven door Esther van de Sande, Oefentherapeut Cesar

De lessen hebben een algemeen karakter en zijn gericht op het verbeteren van mobiliteit, evenwicht/balans, coördinatie spierkracht, ontspanning en valpreventie. Er wordt uiteraard rekening gehouden met eventuele persoonlijke beperkingen of klachten.

U kunt zich aanmelden via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0318-300603

Sportles CVA

Op donderdag avond  is er een sportgroep voor mensen met een CVA (hersenbloeidng/infarct) in de sportzaal van de revalidatie afdeling van het Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Deze sportles zijn voor iedereen die een CVA heeft gehad.
De les is van 19.00-20.00

De lessen worden gegeven door Esther van de Sande. De lessen worden georganiseerd via de stichting Samen Sterk. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen.

 

 

Nieuws

Nieuws

 

Arnhemseweg 18

6711 HA ede

én

Kernhem Medisch Centrum

Stakenberg 87b-2

6718 DG Ede

0318-300603

  

U bent welkom in onze praktijk. Alle behandelingen en intakes kunnen gewoon plaatsvinden in onze praktijkruimte. Daarnaast zijn behandelingen aan huis of via video bellen mogelijk. Indien gewenst kunt u dit bespreken met uw behandelaar. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM; 

COVID-19 Herstel zorg

Heeft u ernstige klachten ten gevolgen van een doormaakte Covid-19 infectie, zoals vermoeidheid, ademhalingsklachten, krachtsvermindering, conditievermindering of slaapproblemen, kunt u hiervoor ook bij ons terecht voor behandeling. Vergoeding kan, onder bepaalde voorwaarde, via de basis verzekering. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Chronische Pijn

Sinds november 2021 is onze praktijk aangesloten bij het netwerk chronische pijn. Het netwerk Chronische pijn bestaat uit Oefentherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van mensen met chronische pijn / aanhoudende klachten. Alle oefentherapeuten volgende een eenduidige behandelwijze, vastgelegd in het Chronische Pijn Protocol. Zodat u kunt rekenen op een zorg die voor u op maat gemaakt is en die zich richt op het werken naar een beteren kwaliteit van leven.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe website

Welkom op onze geheel vernieuwde website! Op deze site hopen we u nog beter te kunnen informeren over onze werkwijze en onze verschillende expertises.